De beste kapstok voor je kleine hal

kapstok ruimtebesparendEen hal is de entree van je huis waar je fijn binnen wilt komen. Het is ook een functionele ruimte om je jas op te hangen, maar soms is er weinig plek voor het opbergen van jassen en tassen. Welke kapstok past er wél in je gang? Laat je inspireren door deze 8 ruimtebesparende kapstokken.

 

Spinder design Rex

Spinder wandkapstok

Deze kapstok heeft een strak en simpel design en is door de minimale afmetingen al snel  te plaatsen. Omdat het een dubbele rij is met haken maak je optimaal gebruik van de ruimte en is er veel plaats voor jassen. Dat blijkt ook uit de reviews: “Het is een super handige kapstok, ik kan veel jassen kwijt op een relatief klein oppervlak. ”

Verkrijgbaar voor 49 euro, in nikkel, zwart en wit en maar 60 breed en 11,5 cm diep

Zack Canzo uitklapbare wandhaak

Minimalisme ten top met deze kleine wandhaak. Ingeklapt prima voor een jas of een tas, uitgeklapt biedt hij plaats voor 6 hangers. Handig als er visite komt!  Ook de gebruikers zijn met deze kapstok in hun nopjes:

zack-canzo-wandhaak-uitklapbaar“Het is precies goed. Ik heb een kleine hal waar mijn jassen moeten hangen. Veel kapstokken zijn te groot waardoor de deur niet meer open of dicht kan. Met deze kan ik ze zo ophangen dat de deuren gewoon open kunnen en de jassen kunnen blijven hangen. Prima zo.” en  “Ik ben helemaal in m’n nopjes met m’n nieuwe kapstok. Het is precies wat ik er van verwachte. Stevig, makkelijk en het staat “opgeruimd” als je ‘m inklapt.”

Verkrijgbaar voor 58 euro

Umbra flip hook

Kapstok flip hookVooral voor kleine ruimtes ideaal, je kunt er een hoop jassen aan kwijt, per haak ook zeker twee jassen. Ik heb zelfs mijn sporttas eraan hangen die ik drie keer per week nodig hebt. Geheel gevuld met schoenen etc. Gebruik je even minder jassen dan klap je een paar haken weer naar binnen.
Hele mooie kapstok. We hebben niet veel ruimte om iets op te hangen in onze gang dus deze kapstok is ideaal!

Afhankelijk van de gekozen uitvoering verkrijgbaar vanaf 36,95 euro

 

 Germania Colorado kapstok

germania-colorado-kapstok

Een mooi strak en vooral praktisch ontwerp. Door de uitklapbare en automatisch inklappende haken past de kapstok vooral goed in een smalle gang of hal. Hang direct je jas of tas er aan of gebruik een kledinghanger, het kan met deze kleurrijke design kapstok allemaal.

Vanaf 36,95 euro, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen/kleuren

 

Authentics Wardrobe kapstok

kapstokZoek je iets unieks? Dan is deze kapstok wel wat voor jou. Je hang hem aan het plafond en de ‘haken’ blijven mooi op zijn plek als je er een jas aan hangt.  Je hebt weinig ruimte nodig, maar hij is vrij zwaar dus een gipsen plafond is gezien de bevestiging met pluggen van 12 mm niet zo geschikt voor deze kapstok.  De reviewers zijn un hun nopjes “We wilden geen gewone kapstok dat is zo saai. Deze wardrope kapstok staat prachtig Heeft weinig ruimte nodig in de hal.”

Verkrijgbaar vanaf circa 65 euro (prijs verschilt per kleur/uitvoering)

 

Joost Wever kapstok majeur

kapstok Joost weverIdeaal voor als je twee linkerhanden hebt of een tijdelijke kapstok wilt plaatsen. Deze hoef je namelijk niet vast te boren en te schroeven, maar klem je eenvoudig tussen vloer en plafond. Op deze manier kun je hem ook onder een traptrede klemmen en de ruimte onder de trap benutten.  Reactie van reviewe: “Stijlvolle rvs kapstok die weinig ruimte inneemt met genoeg knoppen voor jassen en tassen. Makkelijk tussen plafond en vloer te klemmen.” Je kunt de knoppen zelf rangschikken zoals handig uitkomt.

Verkrijgbaar voor 178-214 euro , prijs is afhankelijk van de keuze voor bakeliet/rvs

 

Spinder Design Senza

Spinder kapstok

Deze kapstok heeft een robuust design. Niet te breed met zijn 65 cm, maar door de diepte is er ruimte voor hangers en er zitten twee haakjes onderin.

Verkrijgbaar voor 179 euro

 

 

Zack Accolo

Zack kapstok

Strak design, maar door het gleufje in de haakjes kun je er ook een hanger aan kwijt. Reactie van gebruikers: “Het is een prachtige simplistische design kapstok. Degelijk materiaal. Makkelijk te monteren. Veel hangplekken op weinig ruimteinnemende kapstok. Fraai geborsteld staal.”

Verkrijgbaar vanaf 34,50 euro voor maat S (40 cm) ook in maat M 60 cm en L 80 cm verkrijgbaar

 

Met deze inspiratie voor jouw kleine hal, kan jij ook de perfecte kapstok vinden.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *